Striae laten verwijderen | 100% veilig

Op een gegeven moment wegens omstandigheden kan iedereen striae krijgen, niet iedereen kan dat volledig accepteren en dat kunnen wij ons goed voorstellen! Wij maken gebruik van het Stria-Ex systeem, het is een innovatieve manier om jouw striae te verwijderen. Bovendien heeft dit systeem geen bijwerkingen voor jouw lichaam. 

Hoe ontstaat striae?

Striae ontstaat wanneer de huid gedurende een langere periode in een korte tijd te veel wordt opgewekt. Het onderhuids bindweefsel, bestaande uit collageen en elastische vezels, wordt als het ware uit elkaar getrokken. Het resultaat? Littekens. Striae begint dus niet aan de buitenkant, maar begint onderhuids en wordt uiteindelijk zichtbaar aan het oppervlak. Striae komt voornamelijk voor bij zwangere vrouwen doordat zowel de borsten als buik in een korte tijd snel groeien. Als je aankomt of juist veel afvalt en tijdens de pubertijd krijgen veel mensen ook te maken met striae. In enkele gevallen kan het ook zijn dat medicijnen de oorzaak zijn van striae.

 

Hoe herken je striae?

Striae komt het meest voor op de buik, borsten, billen en bovenbenen. Striae is aan het begin paars of felrood en wordt naar verloop van tijd steeds lichter. Uiteindelijk zullen de striemen iets lichter zijn dan jouw huidskleur.

 

Kan iedereen striae krijgen?

Ja, zeker. Striae komt bij iedereen voor. Het is dus niets raars om een afspraak te maken om jouw striae te laten verwijderen ongeacht hoe jij eruit ziet!

Plaats van behandeling Prijs
Striae klein gebied € 125,-
Striae middel gebied € 175,-
Striae groot gebied € 250,-
Striae extra groot gebied € 325,-