Informatie over Dermapen behandeling

De behandeling bevat kleine naaldjes die de huid beschadigen en daarna in meerdere natuurlijke genezingsprocessen omzet. Er wordt een nieuw bindweefsel aangemaakt wat zich onder de bovenste huidlaag afspeelt. Na enkele weken zal het resultaat duidelijk zichtbaar zijn.

Wat doet een dermapen?

Na een aantal behandelingen word de huid steviger en gladder. Littekens en rimpels zullen geleidelijk verminderen. De celdeling krijgt een boost waardoor de oude cellen vanzelf verwijderd worden. Na de behandeling zullen er versneld nieuwe cellen komen. De hoornlaag op de huid wordt weer dun, waardoor er ook minder kans is op een verstopping van talg. Bovendien wordt een teveel aan pigment, zoals ouderdomsvlekken ook vervaagd of zelfs weg gehaald.  Dit alles door de oude cellen die verwijderd zullen worden na de behandeling. Zo krijg jij direct een gezondere, stralendere, egalere huid!

Het is mogelijk om te gebruiken voor onder andere: verslapte/verouderde huid, littekens (acne, operatief brandwonden), fijne lijntjes, rimpels. pigmentvlekken & vergrote poriën.

Gemiddeld zijn er 4-6 weken nodig om het beste resultaat te zien, want het proces gaat geleidelijk en heeft tijd nodig. Het verbeteringsproces gaat voor een half jaar door, na de laatste behandelingen en hoe meer je er achter de rug hebt gehad. hoe beter het resultaat zal gaan en hoe sneller!

Afhankelijk van het huidprobleem zijn er zes behandelingen in kuurverband nodig voor een mooi resultaat. Door op deze manier te behandelen, wordt de voortgang van het proces bewaakt. Elke behandeling zal een enorme boost zijn voor jouw huid!

Behandeling Prijs
Derma pen + vitamine cocktail € 60,-