HIFU | Een strakke, egale huid wat jou jonger laat lijken zonder operatie!

Wat is een HIFU behandeling?
HIFU’ is de afkorting voor ‘High Intensity Focused Ultrasound’. Tijdens deze behandeling dringt de energie van de geluidsgolven diep tot de huid door en veroorzaakt hier gedurende korte tijd een stijging van de temperatuur van circa 65 ºC. Deze lokale en fractionele stijging activeert de cel vernieuwing en de collageenproductie. De huid wordt gladder, strakker en ziet er zichtbaar jonger uit. Direct na de behandeling zie je al verbetering. Het optimale effect bereik je na enkele maanden. De huidconditie wordt op een natuurlijke wijze zichtbaar verbeterd, met langdurig resultaat. Ideaal voor wangen, kaaklijn, kraaienpootjes, hals en decolleté.

 

De SMAS laag
De HIFU is in staat om de ´SMAS´ laag te verwarmen. De SMAS laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Op een veilige en heel gecontroleerde manier kan de juiste diepte energie worden afgeleverd daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. De huidoppervlakte wordt niet beschadigd en er is daarom geen downtime. Het apparaat is uitgerust met verschillende koppen. 2 koppen helpen om de huid te stimuleren en slapheid te bestrijden en er is een speciale kop aanwezig om de dubbele kin te behandelen.

 

De behandeling
De behandeling wordt als goed verdraagbaar ervaren door het gebruik van een verdovende crème. De behandeling kent geen downtime en er zijn 1-2 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Het resultaat dient vervolgens met 1 behandeling per jaar te worden bijgehouden.

 

Het resultaat
Het resultaat heeft tijd nodig. Er zijn slechts 1 tot 2 behandelingen per jaar nodig voor een prachtig resultaat. Het lichaam gaat zelf de productie van collageen op gang brengen en de eerste resultaten zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zal de cliënt een zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren waarnemen. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen.

Neem een kijkje op onze Instagram om een beeld te krijgen bij de HIFU behandeling.

 

Meer informatie nodig? Bel direct

Plaats van behandeling Prijs
Lippenplooi € 275
Onderkin € 275
Rondom ogen € 275
Voorhoofd €350
Hals € 325
Decollete €425
Compleet gelaat €950
Gelaat + hals € 1200